Suzanne Roos

Mijn naam is Suzanne Roos en sinds mei 2015 ben ik helemaal op mijn plek gevallen bij Buro Ozo.

Ik ben energiek, ruimdenkend, creatief en zeer positief ingesteld, waardoor mijn oog bij de ander snel valt op kwaliteiten, talenten en mogelijkheden.

Ik vind het heerlijk om met kinderen en jongeren het leven te beleven en ze het gevoel te geven dat ze goed zijn zoals ze zijn. In hun aanwezigheid kan ik leven in het ‘Hier en Nu’ en me verwonderen over wat hen bezighoudt en waar ze tegenaan lopen. Ik vind het fijn om vanuit oprechte nieuwsgierigheid en interesse vragen te stellen tijdens een activiteit die bij het kind of jongere past. Ik ga b.v. met ze wandelen, fietsen, samen koken en eten, of als we wat meer tijd hebben dan gaan we samen op pad!

In de loop van de tijd ben ik voornamelijk met de pubers van Buro Ozo verbonden geraakt zodoende begeleid ik voornamelijk jongeren in de leeftijd van 13 – 20 jaar en ben ik daarnaast 1 van de begeleidsters van het puberkamp (1x per maand).

Mijn uitgangspunt van mijn begeleiding is uit te zoeken wat de behoeften zijn van de jongere en help ik deze vorm te geven. Waar nodig geef ik een liefdevol zetje en begeleid ik de jongere graag naar meer zicht op zijn of haar kwaliteiten en uitdagingen.