Bianca Mol

Mijn naam is Bianca Mol en ik werk sinds een aantal jaren voor Buro O,zo Ik ben getrouwd en moeder van vier kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en regelmatig te vinden op de hei voor een wandeling. Een rustgevende plek waar ik graag kom met familie, vrienden en cliënten. Al wandelend komen de mooiste gesprekken op gang en komen er mooie inzichten.Bij Buro O,zo begeleid ik club Stoer en zo nu en dan de logeerweekenden. Daarnaast begeleid ik een aantal kinderen individueel.

Zowel in mijn werk als privé ben ik een rustig persoon die goed kan luisteren en graag observeert. Daarnaast beoordeel ik situaties op een nuchtere manier. Eigenschappen die in mijn werk voor Buro O,zo heel goed van pas komen in de begeleiding van jullie bijzondere kinderen.

Ik vind het belangrijk om kinderen bewust te maken wat hun kwaliteiten zijn en wat ze allemaal zelf kunnen. Om ze zo met aanmoediging van mijn kant te leren hoe ze zich staande kunnen houden in deze vaak ingewikkelde wereld. Dit alles doe ik met een koel hoofd, maar een warm hart.